Powered by Febelgra

An inspiration blog dedicated to the development and production of printed matter

Sluiten Sluiten

Contact

 
 
 
Tel.:  

Bezoek website:
 

Sluiten Sluiten
Loading
Bericht verstuurd
Dankjewel !
Stick'n Glide tafelstaander

Stick'n Glide tafelstaander


Druk: Lid Febelgra CREA nv CREA nv
Altijd een stap vooruit blijven en anticiperen op de behoeften van de klanten is de uitdaging. Crea, gespecialiseerd in kunststof verpakkingen, POS en promotiemateriaal, speelt hier op in. “Als antwoord op de tendensen in de markt leggen wij nog meer het accent op innovatie en ECO-friendly ondernemen”, aldus Sammy Lasseel, general manager bij Crea.

Crea introduceert de Stick’n Glide. Deze tafeldisplay wordt eenvoudig geplaatst en verplaatst, valt niet om of waait niet weg, zoals te zien in het filmpje op www.stick-n-glide.be. De Stick’n Glide is kreuk- en scheurvast, en behoudt z’n oorspronkelijke kleur, ook bij blootstelling aan fel licht.

De eerste Stick’n Glides duiken op als tafelstaander, suggestiekaart in de horeca of als counterdisplay in detailhandel en pharma. “Het product kent eindeloze toepassingen. Zo zien wij mogelijkheden in de cosmetica, electro, interieur en decoratie,” vertelt Séverine Platteau, product designer bij Crea.

De Stick’n Glide wordt geproduceerd in recycleerbare kunststof, is bedrukt met solventvrije UV-inkten en het drogen onder UV-licht vergt minder energie dan bij conventionele offset.

“De nieuwe natuurlijk verfrissende softdrink Jupiler Force is een baanbrekende innovatie in het huidige frisdranken segment. De Stick’n Glide past hier perfect bij.”
Else Nauwelaerts, Activation Manager Out of Home, AB-InBev
Project details
Papier patented www.stick-n-glide.be
Print- of productiemethode Offset
Type project Promotiematerialen
Druk CREA nv
Productontwikkeling Stick'n Glide (patented) CREA nv
Commentaren
comments powered by Disqus
Nog meer projecten