Powered by Febelgra

An inspiration blog dedicated to the development and production of printed matter

Sluiten Sluiten

Contact

 
 
 
Tel.:  

Bezoek website:
 

Sluiten Sluiten
Loading
Bericht verstuurd
Dankjewel !
Hats

Hats


Druk: Vanden Broele Productions Vanden Broele Productions
Fotografiewedstrijd Dorien Van der Eecken is een 23-jarige, kersvers afgestudeerde fotografe aan de Luca School of Arts. Met haar originele fotoreeks ‘Hats’ werd ze geselecteerd uit een reeks studenten en mocht ze de jaarkalender van de Vanden Broele groep illustreren.

Die kalender wordt jaarlijks naar 3.000 klanten en prospects verstuurd.

De wedstrijd is vernoemd naar Sarah Verhaeghe, de echtgenote van CEO Tom Vandenbroele en ook fotografe. Vijf jaar geleden overleed zij heel plots na een tragisch kiteongeval. Sarah was gepassioneerd door fotografie en deze wedstrijd houdt haar en haar passie levendig.

Dorien sprong er met haar originele fotoreeks ‘Hat’s uit. “Hoeden zijn enorm mooie accessoires, die eigenlijk vaak vergeten worden.” “Daarom wilde ik ze met deze fotoreeks eens in de spotlight zetten, als een soort ode aan de hoed.” Ikzelf ben te onzeker om een hoed te dragen, dus vond ik het heel erg fijn om deze reeks te maken met modellen.”

Dorien werd geïnspireerd door Irving Penn, een Amerikaanse modefotograaf die met z’n klassevolle foto’s voor onder andere ‘Vogue’ de wereld veroverde.

De vormgeving en druk gebeurden door onze firma zelf: Vanden Broele Productions.
Project details
Type project Kalenderwedstrijd 2016
Klant Vanden Broele Productions
Druk Vanden Broele Productions
Commentaren
comments powered by Disqus
Nog meer projecten