Powered by Febelgra

An inspiration blog dedicated to the development and production of printed matter

Sluiten Sluiten

Contact

 
 
 
Tel.:  

Bezoek website:
 

Sluiten Sluiten
Loading
Bericht verstuurd
Dankjewel !
Beleef de 5 zintuigen in 2017

Beleef de 5 zintuigen in 2017


Druk: Lid Febelgra Dioss print solutions Dioss print solutions
De firma Consultes nam contact op met Something Els voor een uniek geschenk voor hun klanten. Voor hun 10 jarig bestaan willen ze eens "iets anders" . Door het advies van Something Els - Els Vansteenkiste die de voorbije jaren actief was in de grafische sector en enkele fijne ideetjes aan bod bracht heeft Consultes beslist hun klanten een "Beleving van de zintuigen" te geven in 2017. Something Els mikt enorm op beleving want op vandaag kan dit echt een meerwaarde betekenen voor uw klanten. We kunnen veel mooie unieke zaken met originele druktechnieken en dit moeten we ook benutten en meer en meer bij de mensen brengen.

Het bleef dan ook niet alleen bij een kalender die op elke maand een zintuig aan het werk zet. Nee, we hebben een box gemaakt waar er ook extra "tools" inzitten om de kalender echt te gebruiken.

Er is een heel aangename samenwerking ontstaan tussen dynamische grafische bedrijven: grafische vormgeving: studio 52, kalender: Dioss print solutions, notablok + begeleidende brief: drukkerij jacobs, bedrukt groeipotlood: bloomyourmessage (rotterdam), Formail: handling en postklaar maken, Something els: communicatie met de klant en organisatie alle partijen. Alles is heel aangenaam en vlekkeloos verlopen tot een prachtig resultaat waar wij ook al deze grafische bedrijven voor bedanken. Alle afspraken werden nageleefd en zo konden wij op tijd alles naar de klant versturen. Goeie afspraken... goeie vrienden.
Project details
Aantal geproduceerd 800
Andere materialen spot-uv, glansvernis, glittervernis, geurinkt, krijtbord, afkrabzilver, fosforinkten, kapwerk, zandeffectvernis, zwelvernis, luciferinkt, de gravure op het groeipotlood, ...
Type project Kalenderwedstrijd 2017
Commentaren
comments powered by Disqus
Nog meer projecten